×

Eskişehirspor’da gözler ona çevrildi! Trabzonspor dosyası kapatılacak...

Geçtiğimiz günlerde Cengiz Alp’i Eyüpspor’a veren ve buradan gelen parayla Lawal dosyasını kapatan Eskişehirspor’da gözler şimdi Onur Arı’ya çevrildi. Birçok ekibin transfer listesinde olan Onur, takımdan ayrılması halinde Trabzonspor dosyası kapatılacak.

Eskişehirspor’da şu günlerde transfer harekatı yaşanıyor. Altyapısından yetiştirdiği oyuncularla biraz olsun kaynak yaratmaya çalışan Siyah Kırmızılı kulüp son olarak Cengiz Alp Köseer’i Eyüpspor’a transfer etmişti. Cengiz’den gelen parayla Eskişehirspor yönetimi Raheem Lawal dosyasını kapattığını açıklamıştı. Es Es, Lawal dosyası nedeniyle 3 veya 6 puanı silme tehlikesiyle karşı karşıyaydı.

Onur takımdan gidebilir
Siyah Kırmızılı kulüp transfer yasağını açmak için büyük bir uğraş verirken önündeki en büyük engel ise Trabzonspor dosyası. Yaklaşık 6 milyonluk alacağından bir kuruş indirim yapmayan Trabzonspor yönetime ödeme yapmak isteyen Eskişehirspor bu dosyayı Onur Arı sayesinde kapatabilir. Birçok taliplisi bulunan Onur Arı’dan istediği bir parayı elde ederse yönetim Onur’un gitmesine izin verecek. Buradan gelecek parayla da Trabzonspor dosyası kapatılacak.