×

Eskişehirspor'da geri sayım!

Eskişehirspor’da sözleşmesi bitecek olan futbolcularla görüşmeler olumlu bir şekilde devam ediyor. Öğrenilen bilgiye göre yönetim Erzurumspor maçından önce toplu imza töreni yaparak iç transferdeki pürüzleri ortadan kaldırmayı hedefliyor.

Eskişehirspor haberleri

Son pürüzler kaldı
Önümüzdeki sezon 2. Lig’de kadrosunu korumayı hedefleyen Eskişehirspor iç transferde mesaisine devam ediyor. Sözleşmesi sona erecek olan futbolcularla görüşmelerini sürdüren yönetimin birçok futbolcuyla söz kestiği öğrenildi. 2-3 futbolcu ile henüz anlaşma sağlamayan yönetimin bu pürüzleri de ortadan kaldırıp toplu imza töreni yapmayı planladığı öğrenildi. Toplu imza töreninin Erzurumspor maçı öncesi yapılması bekleniyor.

Özer de ikna çabasında
Kadroyu muhafaza etmeyi isteyen ve futbolcularla sürekli görüşmeler yapan Eskişehirspor yönetiminin yanı sıra Teknik Direktör Mustafa Özer’in de futbolcularıyla özel görüşmeler yaptığı öğrenildi. Kadroyu muhafaza etmeleri halinde ilerleyen yıllarda başarılar yakalayacağına inanan Özer’in yönetime bu konuda yardımcı olduğu gelen bilgiler arasında. Sezon başından bu yana 12 puanı silinen Es Es ligin bitimine 6 hafta kala son sırada yer alıyor.