×

Eskişehirspor'da futbolcular tesisleri terk etti

Eskişehirspor son dakika haberi ile sarsıldı. Ödemelerini alamayan futbolcular dün protesto açıklaması yapıp antrenmana çıkmamıştı. Bugün bir miktar ödeme alan futbolcular yine antrenmana çıkmadı ve tesisleri terk etti.

Eskişehirspor haberleri

Eskişehirspor’da dün akşam saatlerinde yaşanan krizin ardından futbolculara toplam 400 bin TL ödeme yapıldı ancak yapılan bu ödemeler de sıkıntının çözülmesine yardımcı olmadı ve futbolcular bugün de antrenmana çıkmayıp tesisleri terk etti.

Son zamanlarda maddi sıkıntılarla boğuşan Eskişehirspor’da futbolcular kulüpten ödeme alamadıkları için dün yapılacak olan akşam antrenmanına çıkmamışlardı. Yaşanan krizin ardından Siyah Kırmızılı kulüp tarafından futbolculara bugün ödeme yapıldı. Futbolculara ödenen paranın toplam 400 bin TL olduğu öğrenildi. 

Yapılan ödemelerden sonra herkes kriz çözüldü sanıp rahat bir nefes alırken futbolcular akşam yapılacak antrenmana da katılmadı. Osman Taş ve ekibinin uzun süre ikna etmek için çabaladığı futbolcular geri adım atmadı ve toplu halde tesisleri terk etti.

İŞTE ESKİŞEHİRSPOR TESİSLERİNDE YAŞANANLAR