×

Eskişehirspor'da flaş gelişme! Osman Taş...

Eskişehirspor'da başkanlıktan istifa ettiğini açıklayan ancak resmi olarak istifa etmeyen Osman Taş bugün bir basın toplantısı düzenleyeceğini açıklamıştı ancak toplantı son anda iptal oldu.

Eskişehirspor haberleri

Eskişehirspor’da başkanlık görevini bıraktığını açıklayan Osman Taş’ın bugün bir basın toplantısı yapacağı belirtilmişti. 30 Mayıs’ta başkan seçildikten sonra şehirden gerekli desteği göremediğini belirterek görevden ayrıldığını açıklayan Taş’ın son gelişmeler hakkında kamuoyunu bilgilendirmesi bekleniyordu. Esstore’da yapılacak olan basın toplantısının 12.00’de başlaması planlanıyordu ancak toplantı son anda iptal edildi. Osman Taş'ın toplantıyı ne zaman yapacağı merak konusu.

Eskişehirspor, Keçiören'i izledi

Eskişehirspor ligin ilk haftasında 19 Ağustos Pazartesi günü sahasında Keçiörengücü’nü konuk edecek. Siyah Kırmızılı teknik heyette Sportif direktör Ayhan Taşçı ve yardımcı teknik adam Sami Uğurlu, rakibi özel maçta izledi. Önceki gün Ankara’da oynanan Keçiörengücü - Ankaragücü maçını takip eden ikili, gerekli notları alarak teknik direktör Fuat Çapa’ya iletti. Diğer taraftan karşılaşmadan Keçiörengücü 2-1 galip ayrıldı