×

Eskişehirspor'da flaş gelişme: Kongre kararı alınacak!

Utanç sezonunu geride bırakan Eskişehirspor’da gözler şimdi yönetime çevrilmiş durumda. Yönetimin birkaç hafta içinde kongre kararı alması bekleniyor. Kongrenin ise 2. Lig haziran ayında yapılması bekleniyor

Utanç sezonunu geride bırakan Eskişehirspor’da gözler şimdi yönetime çevrilmiş durumda. Yönetimin birkaç hafta içinde kongre kararı alması bekleniyor. Kongrenin ise 2. Lig haziran ayında yapılması bekleniyor.
 
Güven tazelemek gerekiyor
2021-2022’de 2. Lig’de mücadele edecek olan Eskişehirspor’da, camia yönetimin genel kurul kararı alıp almayacağını merak ediliyor. Elde edilen bilgilere göre Mustafa Akgören başkanlığındaki Eskişehirspor yönetimi kongre kararı alacak. Yönetimin bırakıp bırakmayacağı, genel kurulda tekrar aday olup olmayacağı henüz belirsiz.
 
Haziran ayında yapılabilir
Gelen haberlere göre yönetimde ‘devam edelim’ diyen yönetici de var ‘bırakalım’ diyen de. Bu hafta kongre ile ilgili somut gelişmelerin yaşanması bekleniyor. Tüm umutlarını fidan kampanyasına bağlayan yönetimin kongre tarihinin ise haziran ayı olarak belirlemesi bekleniyor.