×

Eskişehirspor'da flaş gelişme! Kongre kararı...

Eskişehirspor Kulübü liglerin sona ermesinin ardından bir toplantı gerçekleştirdi. Yapılan toplantıda kongre kararı alınırken yeni sezon planlamaları için düğmeye basıldı.

Eskişehirspor yönetimi yaptığı toplantıda kongre kararı aldı. Kongrenin ne zaman yapılacağı ise bu hafta içi açıklanacak. Aday çıkmaması halinde Mehmet Şimşek ve yönetimi yola devam edecek.

Eskişehirspor yönetimi Başkan Mehmet Şimşek önderliğinde geçtiğimiz akşam Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde bir toplantı gerçekleştirdi. Sezon değerlendirmesi yapan Şimşek ve yönetimi sportif anlamda başarısızlıkların nedenini gözler önüne serdi. Özellikle yönetim deplasman grafiğindeki kötü gidişatın küme düşmede önemli etken olduğunda hem fikir oldu.
 
Herkesin önünü açacaklar
Mehmet Şimşek başkanlığındaki Siyah-Kırmızılı yönetimi yaptığı toplantıda kongre kararı aldı. Bu karar hafta içi kamuoyuyla paylaşılacak. Kongre kararı alan yönetim, transferi açabilecek güçlü bir ekip çıkarsa görevi devredecek. Aday çıkmadığı takdirde ise yeni sezonun planlaması somut adımlarla başlayacak. Hangi teknik kadro ve hangi futbolcularla yola çıkılacağı en kısa sürede netleştirilmeye çalışılacak.