×

Eskişehirspor'da FIFA sıkıntısı sürüyor

Eskişehirspor’da yönetim FIFA dosyalarıyla uğraşmaya devam ediyor. Yönetim bir yandan bazı futbolculara ödeme yapmaya çalışırken, diğer yandan da bazı dosyaları yapılandırmaya çalışıyor.

Eskişehirspor haberleri

Eskişehirspor’un başına bela olan FIFA dosyaları için yönetimin kaynak arayışları tüm hızıyla devam ediyor. Puan silme ve küme düşürme tehlikesiyle sürekli karşı karşıya kalan Siyah Kırmızılı kulüpte yönetim kaynak arayışlarını sürdürüyor. FIFA’da hala büyük sıkıntıların yaşandığını ES TV’ye katıldıkları 90+3 programında açıklayan yöneticiler Ulaş Entok ve Anıl Koçhan büyük tehlikelerle karşı karşıya kaldıklarını söyledi.

Yaşatmaya çalışıyoruz
Entok yaptığı açıklamada, “FIFA’da sıkıntılı dosyalar hala var. Küme düşme, puan silme… Bunlar çok büyük riskler. Boffin, Akaminko, Çin Kulübü, Odonkor’un dosyalarıyla uğraşmaya devam ediyoruz. Bu borçların altından sadece yönetim kalkamaz. Tüm şehrin desteği ile bu borçlar ödenir. Biz bazı ödemeler yapmaya çalışıyoruz. Eskişehirspor’u yaşatmak için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

Projeler iptal edilmedi
Es Es’i kurtaracak projelerin olduğunu da söyleyen Ulaş Entok, “Bizim projelerimiz duruyor. Başkanımız bu projeler için gerçekten çok uğraştı. Ama tüm dünyayı etkisi altına alan bir pandemi süreci bu projelerin rafa kalkmasına neden oldu. O projeler zamanı gelince, ortalık bir durulunca tekrar gündeme getirilecek. Biz o projelere güveniyoruz. İptal edilen proje yok, beklemede olan projeler diyebiliriz” dedi.

Sağlığından şüphe duyuyorlar
Son olarak Anıl Koçhan ise “Camia bizden galibiyet bekliyor ama bunu en çok isteyenlerin başında bizler geliyor. Mustafa Akgören Başkanımızın sağlığından şüphe etmeye başladık. Her puan kaybında kendisini teselli etmeye çalışıyoruz. Kupa maçında alınan bir galibiyetle şehrin havası nasıl değişti, hepimiz gördük. Her gün toplantılar yapıyoruz. Sürekli çaba gösteriyoruz” dedi.