×

Eskişehirspor'da en büyük problem bu dosya!

Eskişehirspor, bir taraftan sahada, diğer taraftan biriken borçlarıyla iki cephede savaşırken bir de FIFA’daki ürkütücü dosyalarla uğraşıyor.

Eskişehirspor haberleri...

EN BÜYÜK PROBLEM PİNTO DOSYASI
FIFA’daki problemli dosyalarla ilgili olarak da açıklamalarda bulunan Akgören, “En büyük problem Sebastian Pinto dosyasıdır. FIFA’dan kulübümüze ulaşan nihai bir yazı var. Bu yazıda ‘Pinto’ya olan borcunuzu ödeyin. Zaten -6 yediniz. Bu cezanın devamı gelmek üzere. Gelecek ceza alt lige düşürmektir’ yazıyor. 511 bin 698 Euro borcumuz var. Karagümrük maçı öncesi Pinto’nun avukatıyla görüştük. Yapacak bir şey olmadığını söyledi. FIFA’dan gelecek cezayı uygulatacaklarını söyledi. Avukat Cumhur Batı ile iletişimimiz sürüyor. Tüm kozlar karşı tarafa geçmiş durumda” dedi.

DOSYANIN ŞAKASI KALMADI
İkinci büyük problemin Ruud Boffin olduğunu belirten Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören, “Süresi geldi, günü bitti. Dosyanın şakası kalmadı. Rakam 410 bin Euro + faiz. Daha faiz belli değil. Boffin’in 8-9 günü kaldı. 6 puan silme cezasını her an uygulatabilir. Üçüncü büyük sorun ise Nzuzi Toko. Rakamı 296 bin 800 Euro + faiz. O da 6 puan sildirme yaptırımıyla karşımızda” ifadelerini kullandı.