×

Eskişehirspor'da Cenk Gönen ya da Kameni transferi...

Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, Fenerbahçe’nin Eskişehirspor’a vermek istediği file bekçisi Carlos Kameni ve bonservisi Malaga’da olan kaleci Cenk Gönen’in yüksek maliyeti nedeniyle gündemlerinde olmadığını söyledi.

Teknik Direktör Fuat Çapa, Fenerbahçe’den 2 milyon Euro ücret alan fakat bu paranın büyük bir bölümünün Fenerbahçe tarafından karşılanarak Eskişehirspor’a verilmek istenen kaleci Kameni’nin yanı sıra, bonservisi İspanyol ligi takımlarından Malaga’da olan file bekçisi Cenk Gönen’in Eskişehirspor’a geleceği ile ilgili iddialara cevap verdi. Çapa ekonomik zorluklar yaşayan kulübün, bu tür transferlere sıcak bakmadığını belirtti.

Yeniden yapılanma

Eskişehirspor’da Altyapıdan Sorumlu Asbaşkanlık görevini yürütecek Gökhan Yıldırım, Eskişehirspor’un geleceği ile ilgili ciddi projelere imza atmaya hazırlanıyor. Eskişehir amatör spor camiasının içinden gelen, Kurtuluşspor ve Yunusemrespor Kulübü’nde başkanlık ve teknik adamlık gibi görevleri yürütmüş olan Yıldırım, tecrübelerini bundan sonra Eskişehirspor’un altyapısına harcayacak. Türkiye’de yeni yetenekleri keşfetmek için çalışmalara başladığı öğrenilen Yıldırım Eskişehirspor altyapısında ve altyapı derneğinde yeniden bir yapılanma içine girecek. Konuyla ilgili bilgi aldığımız Yıldırım, futbol okulları başta olmak üzere altyapıda birçok çalışmaya imza atacaklarını belirterek konuyla ilgili önümüzdeki günlerde ayrıntılı bir basın toplantısı düzenleyeceğini söyledi.