×

Eskişehirspor'da büyük tehlike! Şimdilik 4 futbolcu...

Eskişehirspor’da uzun süredir konuşulan kriz sonunda patlak verdi. Uzun süredir maaş alamayan Jesse, Kamal Issah, İbrahim Sissoko ve Mehmet Feyzi Yıldırım alacakları ödenmediği gerekçesiyle Türkiye Futbol Federasyonu’na başvurdu. Futbolcular devre arasında serbest kalabilir.

Eskişehirspor’da mayıs ayından buyana bir türlü maaş alamayan Siyah Kırmızılı futbolcular uzun süredir TFF’ye başvurmamak için direniyordu. Yeni yönetimin gelmesiyle bazı futbolcuların alacaklarının ödenmesi için düğmeye bastığı öğrenildi. Bazı futbolcular, Türkiye Futbol Federasyonu’na başvurdu ve beklenen kriz patlak verdi.

Şimdilik 4 futbolcu

Aslında en büyük tehlike ise alacakları ödenmediği gerekçesiyle TFF’ye başvuran isimlerin Ocak ayında serbest kalmaları. Serbest kalma hakkına sahip olacak futbolculardan Jesse, İbrahim Sissoko, Kamal Issah ve Mehmet Feyzi Yıldırım, alacakları ödenmediği gerekçesi ile Türkiye Futbol Federasyonu’na başvuran ilk isimler oldu.

Gözler yönetimde

Takımdaki diğer futbolculardan bazılarının da önümüzdeki günlerde serbest kalma hakkını kullanmak için gerekli başvuruları yapması beklenirken, yaklaşık 6 Milyon TL’yi bulunan geciken ödemelerle karşı karşıya kalan Başkan Mustafa Akgören ve yönetiminin, bu krizle nasıl baş edeceği merak konusu.