×

Eskişehirspor'da büyük kriz kapıda!..

Eskişehirspor’da ligin bitmesinin ardından, sözleşmeleri devam etmesine rağmen alacakları için hemen TFF’ye başvuran Hasan Hüseyin Acar, Hasan Ayaroğlu ve Kaan Kanak’ın, serbest kalması için son 25 gün kaldı.

Eskişehirspor Kulübünün genel kurulu öncesi, adeta ‘Paramızı ödeyin, yoksa serbest kalırız’ tehdidinde bulunan oyuncuların, bu sezon kalan alacak miktarı ise bilinmiyor.

Geçtiğimiz günlerde olağanüstü seçimli genel kurul kararı alan ve bu toplantıda ismini açıklamadığı 4 oyuncunun, alacakları için TFF’ye başvurduğunu belirten Başkan Halil Ünal’ın, isimlerini açıklamadığı bu oyuncular belli oldu.


3 KİŞİ 25 GÜN SONRA SERBEST KALACAK

Alınan bilgilere göre kulüple sözleşmesi devam eden Hasan Hüseyin Acar, Hasan Ayaroğlu ve Kaan Kanak’ın, alacaklarının ödenmesi için kulübe ihtar çektiği, bir aylık sürenin de 5 gün önce başladığı öğrenildi. 25 gün sonunda alacakları ödenmediği taktirde serbest kalacak bu oyuncuların, ne kadar alacağının olduğu ise bilinmiyor.


BRUNO DA İHTAR ÇEKTİ

Bu isimlerin yanı sıra sözleşmesi bittiği için 31 Mayıs tarihi itibari ile serbest kalacak Bruno Mezenga’da, alacakları için kulübe ihtar çekti.


10 OYUNCU BEKLEMEDE

Bu ay sonunda sözleşmesi bittiği için serbest kalacak diğer oyuncular Dorukhan Toköz, Bilal Aziz, Hürriyet, Semih Güler, Ofoedu, Gökhan Siverek, Aykut Akgün, Andaç Güleryüz, Semih Şentürk ve Furgan Polat’ın ise, alacakları için kulübe ihtar çekip çekmeyeceği henüz bilinmiyor.


BAŞVURMADILAR

Sözleşmesi devam eden diğer oyuncular Akaminko, Fıratcan, Bedirhan, İ. Halil Öner, Mevlüt, Cemali, Ekrem, Kaan Kaydırak, Ö. Faruk Canbirdi, Ahmet Zeki, Hüseyin ve Toylga’nın yanı sıra, son olarak A takım kadrosuna alınan genç oyuncuların ise, TFF’ye başvurmadığı öğrenildi.