×

Eskişehirspor’da büyük hayal kırıklığı!

Eskişehirspor Başkanı Osman Taş geçtiğimiz gün Almanya’ya gidip kaynak oluşturmaya çalışmıştı. Geçtiğimiz gün TFF’ye bir dizi görüşmeler için giden Başkan Osman Taş’ın bu ziyaretten umduğunu bulamadığı öğrenildi.

Eskişehirspor haberleri

Eskişehirspor’da yaşanan maddi kriz bir türlü çözülemiyor. Başkan Osman Taş geçtiğimiz gün İstanbul’da yönetici Mete Yılmaz ile birlikte Türkiye Futbol Federasyonu’na gitti. Temlikli olan gelirler için TFF ile bir görüşme yapan Taş’ın ne yazık ki ziyaretten umduğunu bulamadığı öğrenildi. Alınan bilgilere göre Başkan Taş’a, federasyonda henüz para olmadığı, hiçbir kulübe ödeme yapılmadığı söylendi.

Eskişehirspor’da alacaklı olan futbolculardan Marko Milinkovic ile Kamal Issah’a geçtiğimiz gün yönetimin bir ödeme yaptığı öğrenildi. Serbest kalmaları önlemek için ufak bir ödeme yapan yönetim krizi şimdilik atlattı. Ancak İbrahim Sissoko’da ise kriz çözülmüş değil. Yönetim Fildişili futbolcu ile anlaşma zemini arıyor. Birçok takımın transfer listesinde yer alan Sissoko’yu, yönetim elinden kaçırmamak için kaynak arayışlarını sürdürüyor