×

Eskişehirspor'da bu yükün altından kalkamayız!

Eskişehirspor’da transfer yasağını ortadan kaldırmak için gece gündüz çalışan Divan Kurulu yönetimin oluşması için kulübün önünü açmak istiyor. Adaylık hakkında konuşan Fatih Baturaygil ise aday olmayı düşünmediklerini belirterek, “Biz bu yükün altından kalkamayız. Mali yönden bitmiş durumdayız” dedi

Önünü açmak istiyoruz
Baturaygil yaptığı açıklamada, “Kulüp menfaatleri doğrultusunda olan her teklife kapımız açık. Divan heyeti olarak kongrede kesinlikle aday olmayı düşünmüyoruz. Yönetim listesi oluşana kadar Eskişehirspor için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Göreve gelecek yönetimin önünü açmak, işlerini kolaylaştırmak için yapabileceğimiz ne varsa Divan Kurulu olarak yapmaya devam edeceğiz” dedi.
 
Bitmiş durumdayız
“Eskişehirspor’a iyi bir yönetim çıkması halinde bugüne kadar yaptığım tüm çalışmaları o ekibe devretmeye hazırım” diyen Baturaygil, “Biz transferi açabilmek için bu noktaya kadar gelebildik. Bu yönde bir çalışma yaptık fakat bu bizim tek başımıza hakkından gelebileceğimiz bir görev değil. Daha önce de söylediğim gibi şu anda mali yönden bitmiş durumdayız. Şehrin ilgisizliği orda. Tüm çağrılara rağmen son yıllarda maalesef destek verilmiyor” ifadelerine yer verdi.