×

Eskişehirspor'da Başkan Akgören umutsuz

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mustafa Akgören, transfer yasağının kaldırılmasıyla ilgili kötü haber verdi. Akgören, “Projelerimize destek yok. Ödeme yapılmadan transferin açılması zor” dedi

Eskişehirspor haberi: Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mustafa Akgören, transfer yasağının kaldırılmasıyla ilgili kötü haber verdi. Akgören, “Projelerimize destek yok. Ödeme yapılmadan transferin açılması zor” dedi.

FIFA dosyaları engel
Konuyla ilgili bilgi aldığımız Başkan Mustafa Akgören, “İyi niyetli birçok futbolcu ve teknik adam var. İmza vermek için arayanlar, gelip imza verenler, diğer alacaklı arkadaşlarını ikna etmek için çalışan futbolcu ve teknik adamlar var. Bu bizim adımıza sevindirici gelişmeler fakat, önümüzdeki en büyük engel FIFA dosyaları. Puan silme, küme düşürme ve transfer yasaklı bu dosyaları belli bir miktar para ödemeden çözmemiz imkansız” dedi.

Projelere destek yok
Akgören ayrıca, “Şehrimizin Eskişehirspor’a bakış açısı ortada. Bazı projeleri hayata geçirip önemli gelir elde etmeyi planlıyoruz ama, henüz bu projelere destek bulamadık. Daha önce de söylediğim gibi 2,5 milyon Euro gibi bir kaynağa ihtiyaç var. Bugün içinde bulunduğumuz şartlara baktığımızda bu kaynağı bulmamız çok zor ve transferin açılması da imkansız gözüküyor” dedi.