×

Eskişehirspor'da ayrılık açıklaması

Eskişehirspor'da sözleşmesi sona eren Mehmet Feyzi Yıldırım, Alperen Kocabaş ve Ekrem Kılıçarslan'ın menajeri Tan Kesler bu oyuncuların Eskişehirspor'da misyonlarını tamamladıklarını söyledi. Bilal Ceylan’a yapılan resmi teklif ise yönetim tarafından henüz kabul edilmedi.

Eskişehirspor haberleri

Eskişehirspor'da sözleşmesi sona eren Mehmet Feyzi Yıldırım, Alperen Kocabaş ve Ekrem Kılıçarslan'ın menajeri Tan Kesler açıklamada bulundu. Radyospor’a konuşan Kesler, “Eskişehirspor ile bu dört oyuncunun sözleşmelerini uzatabilmek adına Eskişehir’e giderek bir görüşme gerçekleştirdim. Eskişehirspor’un içerisinde bulunduğu şartları da göz önüne alırsak gayet iyi bir teklif sundular. Ancak benim temel görevim de futbolcularımın geleceği için onları en doğru şekilde yönlendirmek. Futbolcularım Eskişehirspor’daki misyonlarını tamamladı. Türk futboluna başka kulüplerde hizmet edecekler" dedi.

Fener’in teklifi beğenilmedi
Eskişehirspor’un gelecek vaat eden futbolcusu Bilal Ceylan için Fenerbahçe’nin girişimlerde bulunacağı belirtilmişti. Sarı-Lacivertli ekip geçtiğimiz gün Eskişehirspor’a resmi bir teklif yaptı. Bilal için 250 bin Euro değerinde bir teklif sunacağı belirtilen Fenerbahçe’nin bu rakamın daha altında bir teklif sunduğu öğrenildi. Eskişehirspor yönetimi de gelen bu teklifi kabul etmedi. İki kulüp arasında pazarlıklar devam ediyor.