×

Eskişehirspor’da artık netice vakti!

Eskişehirspor Teknik Direktörü İlhan Var, Pazar günü oynanacak olan Altınordu maçı için oyuncularını motive etmeye çalışıyor. Genç teknik adam tüm planlarını galibiyet için yapıyor.

Eskişehirspor haberleri

Siyah Kırmızılı ekipte ligde galip gelememenin stresi ve üzüntüsü yaşanıyor. Ligde tam 23haftadır galip gelemeyen Kırmızı Şimşekler bu kötü gidişatı Altınordu maçında sonlandırmak istiyor. Eskişehirspor’da Teknik Direktör İlhan Var gerçekleşen antrenmanlarda her fırsatta oyuncularını motive ederek, kaybolan özgüveni yerine getirmeye çalışıyor.

Artık netice vakti
Oynanan iyi futbolu bir türlü galibiyetle süsleyemediklerinin altını çizen İlhan Var bunu artık Altınordu maçında neticeye kavuşturmayı hedefliyor. Adana Demirspor mağlubiyeti sonrası takımın düşen motivasyonunu yükseltmek için büyük bir çaba sarf eden genç takım, bu konuda takım kaptanı Sezgin Coşkun’dan sık sık yardım alıyor.

Telafi edeceğiz
Maçın kendileri açısından çok önemli olduğunu belirten Eskişehirspor Teknik Direktörü İlhan Var, “Adana Demirspor maçında iyi oynadığımız söylenebilir. Son 20 dakikaya önde girdik. Ancak gelen beraberlik golünden sonra demorilize olduk ve maçı kaybettik. Bunu Altınordu maçında telafi edeceğimize inanıyorum” dedi.