×

Eskişehirspor'da 2 futbolcu da her an serbest kalabilir!

Eskişehirspor yönetimi, alacakları ödenmeyen ve sözleşmelerini fesih etme hakkını elinde bulunduran Sissoko ve Hakan Aslantaş’ı, takımda tutmak için uğraşıyor

Eskişehirspor haberleri

Eskişehirspor'da önceki gün alacakları ödenmediği gerekçesi ile sözleşmesini fesih eden fakat yönetimin ödeme sözü vermesi üzerine, bir gün daha bekleyen İbrahim Sissoko’nun yanı sıra, önceki gün yönetimle görüşen ve alacaklarının ödenmesi için yönetime Salı gününe kadar süre veren Hakan Aslantaş, yönetimi zor durumda bıraktı.

SİSSOKO İÇİN SON GÜN

Eskişehirspor’dan geçtiğimiz sezondan kalan 187 bin Euro alacağı bulunan ve ödeme bekleyen İbrahim Sissoko, önceki gün sözleşmesini fesih etmiş fakat, 35 bin Avro ödeme sözü verilmesi üzerine, bir günlük beklemeye geçmişti. Ödemenin yapılmasını bekleyen Sissoko’nun, bugün parayı alamaması halinde sözleşmesini fesih ederek Eskişehirspor ile yollarını ayıracağı öğrenildi.

HAKAN SÜRE VERDİ

Diğer taraftan geçtiğimiz sezondan kalan 298 bin liralık alacağı için bir ay önce TFF’ye başvuran ve serbest kalma hakkı bulunan Hakan Aslantaş ise, yönetimi 4 gün süre verdi. Kampa katılmayan ve Eskişehir’de bekleyen oyuncu, önümüzdeki hafta ödeme yapılmaması halinde serbest kalma hakkını kullanacak.