×

Eskişehirspor’da “iki isim” krizi!

Eskişehirspor’da teknik kadroyla problem yaşayan Onur Arı ve Tolga Yakut son haftalarda forma giyemiyordu. Her iki futbolcunun 10 Nisan’da oynanacak olan Uşakspor maçında sahada olması bekleniyor.

Akhisarspor maçında kart cezası nedeniyle oynayamayan Onur Arı’nın Pendikspor maçında ilk 11’de olması bekleniyordu. Ancak Teknik Direktör Suat Kaya, Onur’u kadroya almamıştı. Suat Kaya menajeri ile çalışmasını istediği iddia edilmiş Onur’un da bu teklifi kabul etmediği için Pendik maçının kadrosuna alınmadığı ileri sürülmüştü. Başkan Mehmet Şimşek böyle bir duyumun olduğunu belirtip bu konuyu araştıracağını belirtmişti. Yönetim bu krizi bitirmek için uğraş verdiği ve Onur Arı’nın Uşakspor maçında forma giymesini sağlayacağı öğrenildi.

Tolga iki haftadır hasret
Teknik kadroyla sıkıntı yaşayan bir diğer futbolcu ise Tolga Yakut, iki haftadır formaya hasret kaldı. Isparta maçında Yardımcı Antrenör Mithat Çulcuoğlu takımın başında sahaya çıkmıştı ve ekibi kenardan yönetmişti. Maç sonunda Tolga Yakut ile Çulcuoğlu arasında ipler gerilince, Tolga özür dileyerek konuyu kapatmıştı. Tolga, Isparta maçının ardından Akhisarspor ve Pendikspor maçlarında ilk 11 değil maç kadrosuna dahi girememişti. Kaya performans düşüklüğü nedeniyle Tolga’yı oynatmadığını belirtti. Bu hafta sonu oynanacak Uşakspor maçında Tolga’nın formasına kavuşması bekleniyor.