×

Eskişehirspor'da "Es Es Token" satışta

Eskişehirspor'a maddi gelir sağlanması beklenen Es Es Token sanal para satışları dün resmen başladı. İlk günden 300 bine yakın Es Es Token satıldığı belirtildi.

Eskişehirspor haberiİlk etapta satışa sunulan 12 milyon adet Token’a Türkiye’nin farklı şehirlerinin yanı sıra dünyanın dört bir yanındaki Eskişehirspor taraftarlarından yoğun ilgi bekleniyor. Verilen bilgilere göre, Bitci Teknoloji’nin yerli blockchain platformu Bitci Chain üzerinde çalışacak Es Es Token’lardan toplam 260 milyon adet üretilecek. Üretilen bu Token’ların 12 milyon adedi de dün 0,30 TL’lik avantajlı ön satış fiyatıyla Bitci.com internet sitesi ve Eskişehirspor aplikasyonu üzerinden satışa sunuldu. Kalan Token’lar ise ilerleyen dönemde yeniden satışa sunulabilecek ya da farklı kampanyalar için kullanılabilecek.
 
Avantaj sağlıyor
Projeye özel hazırlanan Eskişehirspor aplikasyonu üzerinde, Token’larını kullanarak özel içeriklere ve anketlere erişebilecek; kimi zaman sporcularla özel buluşmalara katılabilecekler. Aynı zamanda bu aplikasyon üzerinden sadece Eskişehirspor’a ilişkin haberleri değil, tüm liglerle ilgili genel bilgilere ve maç sonuçlarına ulaşabilecekler. Bunun yanında taraftarlar, ellerindeki Token’ları Bitci Teknoloji’nin kripto paradan TL’ye ödeme platformu Bitci Pay ile anlaşması bulunan tüm noktalarda alışveriş için kullanabilecekler. Son olarak söz konusu Token’ların Bitci.com üzerinden işlem görmeye başlamasıyla birlikte, diledikleri zaman bu Token’ları alıp satabilecekler.