×

Eskişehirspor camiasını şok eden icra haberi!

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Osman Taş ve Basın Sözcüsü Mustafa Topkaya'nın dün yaptığı basın toplantısında camiayı şaşkına çeviren bir gerçek ortaya çıktı. Eskişehirspor'u icraya verenler arasında Es Es'in efsane kadrosunda yer alan Kamuran Yavuz’un da olduğu açıklandı.

Eskişehirspor haberleri

Eskişehirspor'da Mesut Hoşcan döneminde ‘Hocaların hocası’ diye kulübün altyapısına getirilen ancak altyapıda sürekli eleştirilen Kamuran Yavuz, alacakları nedeniyle Es Es’i icraya verdi. Başkan Osman Taş, yaptığı açıklamada dün kulübe gelen icralar arasında Es Es’in efsane kadrosunda yer alan Kamuran Yavuz’un da olduğunu belirtti. Taraftarlar, efsane kadroda yer alan Yavuz’un kulüp bu durumdayken yaptığı hamleyi oldukça eleştirdi.

Önce terk etti sonra geldi

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Osman Taş dün yapılan basın toplantısında bir hayli sert açıklamalarda bulundu. Başkan Taş, bir ara basın toplantısında “Benim söyleyeceklerim bu kadar” diyerek toplantı odasını terk etti. Tam 6 dakika sonra Başkan Osman Taş geri dönerek, “Biraz hava almam gerekiyordu” dedi ve konuşmasına kaldığı yerden devam etti.

"Ödemeleri yapacağız"

Başkan Osman Taş, mevcut futbolculara bugün için ödeme sözü vermişti. Bu konu hakkında konuşan Taş, “Çocuklardan rica ettik sorunlardan dolayı. Ben onlara söz verdim inşallah ödemeleri çözeceğiz. Bunlar aslında çok küçük sıkıntılar. Planı projeyi yaptık sabah kalktık 300 bin TL icra geliyor. Sen bu günü mü bekledin, kumbara parasını mı bekledin? Biz geçmişin paralarını topladık. Şu sorunlar yüzünden asıl sorunlarımıza yönelemiyoruz” dedi.