×

Eskişehirspor bu ligde kalacak!

Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören Cumartesi günü oynanacak olan Ankaraspor maçın öncesi ES TV’ye açıklamalarda bulundu. Akgören Ankaraspor ile oynanan karşılaşmadan oldukça umutlu olduğunu söyledi

Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören cumartesi günü oynanacak olan Ankaraspor maçın öncesi ES TV’ye açıklamalarda bulundu. Akgören Ankaraspor ile oynanan karşılaşmadan oldukça umutlu olduğunu söyledi.

Aslanlar hazır
ES TV’ye konuşan Akgören, “Cumartesi günü lige başlıyoruz. Eksiklerimiz kayıplarımız var. Bunun için karalar bağlayamayacağız. Bizim aslanlar gibi günde çift antrenman yapan yeni sezona hazırlanan 25 tane genç kardeşimiz var. İçlerinde 3-4 tane tecrübeli oyuncularımız var. Bu oyuncular ise gençlere ağabeylik yapıyor. Lige hazırız artık ilk maçımızı bekliyoruz. Çıkıp aslanlar gibi mücadele edeceğiz” dedi.  

Orta sıralarda olacağız
Kümede kalacaklarına söyleyen Akgören, “Biz bu ligin standartlarında orta sıralarda oynayacak ve düşme tehlikesi yaşamayacak bir takım kurduğumuza inanıyorum. Cumartesi günü oynayacağımız ilk karşılaşmadan da çok umutluyum. Arkasından Adanaspor’u ağırlayacağız bu maçtan da oldukça umutluyum. İnşallah camiamızın ligde yüzünü güldüreceğiz. İyi futbolla iyi sonuçlarla Ankara’dan döneceğiz, ben oyunculara güveniyorum” dedi.