×

Eskişehirspor bu hallere mi düşecekti!

Eskiden kendi evinde rakiplerin korkulu rüyası olan Eskişehirspor, şimdilerde ise evinde puan yüzü görmekte zorlanıyor…  

3. Lig’de yaşam mücadelesi veren Eskişehirspor, iç sahada avantajını kullanamıyor. Bu sezon evinde oynadığı 7 maçta 4 puan toplayabilen Şimşekler, iç sahada 5 kez kaybederken, evinde en fazla yenilen takımlar arasında yer alıyor.
 
SADECE YOMRA’YI YENDİK
3. Lig’de kümede kalmaya çalışan Eskişehirspor, geride kalan 13 hafta sonunda 9 puan toplarken, 17’inci sırada yer alıyor. Hedefini kümede kalmak olarak belirleyen takım iç sahada istediği sonuçları alamadı. Evinde bu sezon 7 maça çıkan Es Es, Yomraspor’u yenip, Ağrıspor ile berabere kaldı. 1922 Konyaspor, Hacettepe 1945, Edirnespor, Karşıyaka ve 52 Orduspor FK’ya kaybeden Eskişehirspor, evinde en fazla puan kaybeden takımlarından biri oldu.
 
İLK SIRADA EDİRNE VAR
Geçtiğimiz yıllarda kendi evinde oynadığı maçlarda rakiplerinin korkulu rüyası olan Eskişehirspor bu sezon evinde oynadığı 7 maçtan sadece 4 puan alabildi. Evinde 7’de 0 çeken Edirnespor’dan sonra iç sahada en az puan alan takım olan Eskişehirspor’u evinde 5 puan toplayabilen Çatalcaspor ve evinde 6 puan toplayan Trabzon Yomraspor izliyor. Eskişehirspor ligin 14’üncü haftasında Pazar 14.00’te evinde 6’da 6 yapan ve 11 gol atıp sadece 1 gol yiyen Yeni Mersin ile karşılaşacak.
 
Evinde en çok yenilen takımlar
TAKIM         YENİLGİ
Edirnespor                  7
Eskişehirspor              5
Yomraspor                  5
1922 Konyaspor         4
 
Evinde en az puan alan takımlar
TAKIM                     PUAN
Edirnespor                  0
Eskişehirspor              4
Çatalcaspor                 5
Yomraspor                  6
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------