×

Eskişehirspor bu günleri atlatacak!

Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Özer, Ramazan Bayramı mesajında camiaya seslendi. Özer, “Eskişehirspor camiasının büyüklüğü tartışılmaz. Elbet bu günleri atlatacağız ve yeniden güzel günlere kavuşacağız” dedi.

Eskişehirspor haberleri

Omuz omuza
Bayram tatilini tesislerde kamp yaparak geçirecek Siyah kırmızılı takımda, camiaya bayram mesajı veren Teknik direktör Mustafa Özer, “"Bu bayram bizler tesislerde, büyük camiamız ise arma ve renklerden ayrı evinde olacak. Fakat şartlar ne olursa olsun gönüllerimiz bir olacak. Yaşanan tüm olumsuzluklara, salgın ve imkansızlıklara rağmen, elbet bu günleri atlatacağız ve tekrar omuz omuza birlikte mücadelemize devam edeceğiz” dedi.

Çalışmalar sürecek
Camianın bayramını kutlayan Özer, “Bu vesile ile camiamızın Ramazan bayramını kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim. Evimizde kalalım evimizde kaldığımız sürece bu süreci daha hızlı atlayacağız” dedi. Diğer taraftan 19 Haziran da başlaması planlanan lig yarışı için tesislerinde çalışmalara devam eden teknik kadro ve futbolcular, bayramın birinci gününü izinli geçirecek fakat tesislerden dışarı çıkamayacak. Bayramın ikinci gününden itibaren mesaiye devam edecek takım, bayram sonrası takım halinde ve topla çalışmalara başlayacak.