×

Eskişehirspor Başkanı Osman Taş: Yapmazsak namerdim

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Osman Taş çok konuşulacak açıklamalar yaptı. Türkiye Spor Yazarları Derneği Eskişehir Şubesi üyelerinin ziyaretinde konuşan Taş, Eskişehirspor'da büyük işler yapacağını iddia etti.

Eskişehirspor haberleri

Türkiye Spor Yazarları Derneği Eskişehir Şubesi üyeleri, Eskişehirspor Kulüp Başkanı Osman Taş ve Yönetim Kurulu üyelerine, hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Osman Taş burada yaptığı iddialı açıklamada, “Benden söz; büyük işler yapacağız. Yapmazsak namerdim” dedi.

TSYD üyelerini tesislerde kabul eden Başkan Osman Taş ve yöneticiler, spor basını ile Eskişehirspor’un bugünü ve yarınlarını konuşma fırsatı buldu. TSYD üyelerine kulüpteki son gelişmeler hakkında bilgi veren Başkan Osman Taş, göreve geldikleri ilk günden itibaren yoğun bir çalışma yürüttüklerini belirtti. Taş, “Stadyumu kiralamak önceliklerimizin arasında. Stadyumun üstü için güneş enerjisi projesi için çalışmalarımız sürüyor. Gerekli onayı aldık, yatırımcı da hazır. Bu proje ile stadyumun masraflarını karşılayacağımız gibi 160 bin TL de gelir elde edeceğiz” dedi.

Açıklamasına devam eden Başkan Taş, “Yeni sezonda elimizdeki kadroyu koruyacağız. Mevcut futbolcularımızda bir sorun yok. TFF’ye başvuran yok. Fuat hocam iyi bildiği işi yapacak. Diğer konular için kafası bulanmayacak. Yönetimden de kimse işine karışmayacak. Dilenciliği bitirip, projeler üreteceğiz. Para istemiyoruz, projelerimize destek istiyoruz. Eskişehirli hem kentini hem de Eskişehirspor’u çok seviyor. Benden söz; büyük işler yapacağız. Yapmazsak namerdim” ifadelerini kullandı.