×

Eskişehirspor Başkanı Kaan Ay'dan ilk mesaj

Eskişehirspor’un 19’uncu farklı başkanı Kaan Ay, zafer sonrası yaptığı konuşmada tüm camiaya seslendi. Ay, “Eskişehirspor sahipsiz bırakılmadı ama bu kulübe herkesin desteği gerekiyor. 15-20 kişinin yönetebileceği bir yük yok. Tüm şehrin bu kulübe desteği lazım” dedi.

Eskişehirspor Seçimli Olağanüstü Kongresi'nde Mustafa Topkaya’yı geride bırakan yeni başkan seçilen Kaan Ay yaptığı konuşmada, “Bu takım buraya nasıl geldi ne yapıldı bunları geride bırakmamız lazım artık. 54 yıllık tarihimizde hiçbir kadar kötü olmamıştık. Bugün bu kulübü zor durumdan kurtarmak için buradayım. Kulübümüzün belediyelerimizden, iş adamlarımızdan ve siyasilerimizden destek istiyorum. Bu kulübe bir şey olursa çok üzülürüz” dedi.

“Kongremiz çok güzel geçti. Mustafa Topkaya’ya teşekkür ediyorum. Kulübün sahipsiz kalmaması için adaylığını ortaya koydu. Bugün kazanan Eskişehirspor’dur. Kulübümüz çok zor günlerden geçiyor. Bu iş sadece yönetimlerin kaldırabileceği bir iş değil. Belediyelerimiziz, siyasilerimiz ve iş adamlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Bu kulübü hep birlikte hak ettiği Süper Lig’e çıkarmalıyız. Transfer tahtasını açacağız” dedi.

Mustafa Topkaya: Mali disipline ihtiyaç var

Eskişehirspor’da başkanlık için yarışan Mustafa Topkaya delegelere seslendi. Topkaya, “Kulübün kurtulma modeli mali disiplindir. Kulübümüzün buna ihtiyacı var. Bunu biz yapacağız” diyerek delegelerden oy istedi.

Topkaya kongrede yaptığı konuşmada, “Kulübün kayyuma kalmayacağını bir kez daha belirtmek istiyorum. Kara günlerden kurtulmamızın çok basit yolları var. Kulüp mali disiplinle yönetilirse hiçbir sorun kalmayacaktır. Bizim Eskişehirspor sevdamız çok büyük. Koltuk kavgasına girmeyeceğimizi belirtiyorum. Burada bugün Eskişehirspor kazanacak. Transferimiz kapalı, puan silme cezası tehlikesi var. Transfer tahtasının açılacağına inanıyorum. SGK ve Vergi konusunda girişimlerimiz hala devam ediyor. Pazar günü transfer tahtası açılır diye bir şey diyemiyorum. Kulübü ciddi bir mali disiplinin içine alacağız. Önemli olan birlik ve beraberlik içinde olmak. Biz Eskişehirspor’u hak ettiği yere getireceğiz. Biz ümitsiz olursak bize her yer zindan olacaktır. İçimizde ümitsizlik yok” dedi.