×

Eskişehirspor Başkanı Akgören'den umutlandıran açıklama

Eskişehirspor’da yeni başkan seçilen Mustafa Akgören ve yönetimi ayağının uz tozuyla Siyah Kırmızılı futbolcular ve teknik kadroyla buluştu. Akgören burada yaptığı açıklamada, “Tutamayacağımız sözü vermeyeceğiz, sorunları hep birlikte aşacağız. Kadroya güveniyorum. Bu takım daha iyi işler başaracaktır” dedi.

Eskişehirspor haberleri:  Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesislerinde yemekhanede gerçekleşen görüşmede, bir konuşma yapan Eskişehirspor’un yeni başkanı Mustafa Akgören, “İçinde bulunduğu sorunları biliyoruz. Fakat tablo beklediğimizden daha kötü… Çok zor geçecek altı aylık bir süreç var. Bu zor süreçte bu görevi kabul etmemizin iki sebebi vardı. Birincisi Eskişehirspor kulübüne olan sevdamız. İkincisi de mevcut olan kadroya güvenimiz” dedi.

Tutamayacağımız söz vermeyeceğiz

“Bu kadro çok daha güzel yerlere gelebilecek bir kadrodur” diyen Akgören, “Arkanızdayız size güveniyoruz. Önümüzdeki günlerde size güzel dönüşler yapacağız. Tutamayacağımız sözü vermeyeceğiz. Bu sorunları hep birlikte aşacağız” ifadelerine yer verdi. Daha sonra Başkan Akgören, Teknik direktör Coşkun Demirbakan ile görüştü. Akgören ve yönetimi, teknik adamdan takım hakkında bilgiler alarak, isteklerini dinledi.

Doğalgaz sorununu çözdüler

Demirbakan’ın talebi doğrultusunda bugün takıma para dopingi yapması beklenen yönetim, dün akşam tesislerde yönetim kurulu toplantısı yaparak görev dağılımı ve öncelikli yapılması gereken ödemelerin planını çıkardı. Ayrıca dün ayaklarının tozuyla tesislere gelen yeni yönetim, doğalgaz olmaması nedeni ile yaşanan ısınma ve sıcak su sorununu da anında çözdü.