×

Eskişehirspor Başkanı Akgören'den transfer yasağı açıklaması!

Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören sponsorluk ve kulübün transfer yasağının kaldırılması ile ilgili konuştu

Eskişehirspor haberiEskişehirspor Kulüp Başkanı Mustafa Akgören, transfer yasağı ve sponsorluk hakkında çıkan iddialar hakkında konuştu. Akgören, “O işler öyle hemen kolay değil. Şu durumda transfer yasağını kaldırmamız mümkün görünmüyor. Mali durumumuz ortada” dedi.

Kadroyu korumak istiyoruz
Öncelikle kadroyu tutmak istediklerini söyleyen Akgören, “Önceliğimiz tabi ki iç transferde kadroyu korumak. Bu konuda yoğun mesai harcıyoruz. Kulübümüzün içinde bulunduğu şartlar ortada. TFF aldığı kararla bizlere bayram sevinci yaşattı. Tekrar TFF 1.Ligde yolumuza devam edecek olmamız sevindirici. Bu yüzden elimizde bulunan futbolcularımızı kaybetmek istemiyoruz” dedi.

İstedikleri süre doluyor
“İç transfer konusunda bayram öncesi gerekli görüşmeleri yapmıştık” diyen Akgören, “Oyuncular bizden süre istedi. Bayramdan sonrayı bekledik. Yarın (bugün) resmi olarak transfer dönemi başlıyor. Bizlerde hızlı bir şekilde oyuncularımızla görüşmelere devam edeceğiz. Sözleşmesi biten oyuncularımızın bizden istediği o süre dolmak üzere. Sanırım onlarda sağlıklı bir karar vererek bizimle birlikte onurlu mücadelemizde yerlerini alacaklardır” dedi.

O işler o kadar kolay değil
Sosyal medyada çıkan sponsor ve transferin açılmasına dair konuşan Akgören, “Bu sosyal medyada yazan transfer açılacak, isim sponsoru bulundu söylentileri gerçeği yansıtmıyor. O kadar kolay değil. Bizim de gönlümüzden transferi açmak ve nokta transfer yapmak geçiyor. Kesinleşmiş cezalar var. Transferin açılması mümkün değil gibi gözüküyor. Bu konuda duyulan ve yazılanlara camiamız itibar etmesin” dedi.

Daha görevimizin başındayız
Transferin açılmasını, güçlü sponsorlarla sorunları çözerek Eskişehirspor’un şampiyonluğa oynamasını herkesten çok benim temennim. Sponsorluk için bize ulaşan bir talep ve bilgi yok. Eğer sponsor olmak isteyen kurum ve kuruluşlar varsa, biz bundan son derece mutlu oluruz.  Görevi bırakacaklar, yönetim genel kurul kararı alsın gibi söylentileri de dikkate almıyoruz. Birilerinin yönetim oluşturma çabası içinde olduğu söylentileri benimde kulağıma geliyor. Biz 3 yıllığına göreve geldik. Daha 27 ay görevimizin başındayız” dedi.