×

Eskişehirspor Başkanı Akgören: Yasağı kaldıramayız!

Eskişehirspor’da Başkan Mustafa Akgören, Sportif Direktör Murat Daldık’ın transfer tahtası konusunda yaptığı açıklama üzerine, “Transferi açma konusunda bir hamlemiz yok. Parasız nasıl hamle yapalım. Her şeyin başı para” diye konuştu

Eskişehirspor haberi: Sportif Direktör Murat Daldık’ın ‘Transfer yasağının kaldırılması için yönetim çalışıyor’ açıklamasının ardından Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören bu konuya açıklık getirdi. Akgören, “Elbette transferi açmak gönlümüzden geçiyor ama bugünkü maddi şartlarla, maddi imkansızlıklarla bu mümkün değil. Transferi açarsak öyle 10-15 tane futbolcuda almayız zaten” dedi.

İyi bir takımımız var
“Aslında iyi bir takımımız var” diyen Akgören, “Sadece bu takımı iyi yerlere getirecek daha etkili olabilecek 3-5 futbolcu alırsak tabi ki bu takım çok daha güzel yerlere gelir. Önümüzdeki sene çok daha farklı şeyler konuşabiliriz ama şu anki şartlarla transfer tahtasını açmak mümkün değil. Sadece gönlümüzde bu. Niyetimiz böyle. Transferi açma konusunda bir hamlemiz yok. Parasız nasıl hamle yapalım. Her şeyin başı para” dedi.

Resmi teklif yok
Fransa Ligue 1 takımlarından LOCS Lille’in Bilal Ceylan ve Buğra Çağlıyan’ı radarına alma konusuna da değinen Akgören, “Resmi bir talep yok. Herkes söylüyor. Bizim de kulağımıza geliyor ama kapımızı çalan henüz olmadı. Sadece Bilal ve Buğra değil izlenen başka futbolcularımız da var. Maçlarımıza gelip izliyorlar ama net bir teklif henüz gelmedi. Bir gelsin ondan sonra değerlendiririz” dedi.

Kupadan vazgeçmek yok
Başkan Akgören, Ziraat Türkiye Kupası’nda 3. Tur maçında Cizrespor’u 3-2, 4. Tur maçında ise Kastamonuspor’u 2-0 yenip adını 5. Tur’a yazdırmalarını da değerlendirip, “Kupada gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz” açıklamasında bulundu.

Daldık çalışma var demişti
Eskişehirspor Sportif Direktörü Murat Daldık, geçtiğimiz gün Radyospor’a telefonla bağlanarak transfer tahtası konusunda şu ifadeleri kullanmıştı, “Belirlediğimiz hedef doğrultusunda da kulüpte bulunan herkes kendi kulvarında görevlerini yerine getirmeye çalışıyor. Transfer tahtasının açılması konusunda yönetim kurulumuz çalışmalarını yapıyor. Gerekli duyurular zamanı gelince kamuoyu ile paylaşılacaktır.”