×

Eskişehirspor Başkanı Akgören: Başımıza gelmeyen kalmadı!

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mustafa Akgören, ES TV’ye önemli açıklamalarda bulundu. Çok büyük sıkıntılar yaşadıklarını söyleyen Akgören, “Başımıza gelmeyen kalmadı. Çatımız çöktü, şehit haberleri, şimdi virüs. Dünya karantinaya giriyor. Bir kampanya başlattık kıyametin kopmadığı kaldı” dedi

Can sağlığımız önemli
Eskişehirspor haberi: Eskişehirspor Başkanı Akgören ESTV'ye konuştu, “Virüs Dünya’nın ve ülkemizin başına bela olmuş.  Öyle genelgeler var ki. Öncelikle Allah tüm insanlığa yardım etsin. Birçok işletme kapalı durumda. İnsan sağlığını göz önüne alarak maçların seyircisiz oynatılmasına karar verildi. Ayrıca virüs nedeniyle yaşananları görünce taraftarımızın, camiamızın, futbolcularımızın, teknik kadromuzun, sizlerin, bizlerin can sağlığından daha önemli ne olabilir” diye konuştu.

Allah yardımcımız olsun
Akgören, “Hangi üç puan, hangi ligde kalma, şampiyonluk, kupa ne kadar önemli olabilir ki. Dünyanın başına bela olan bir virüs var.  Birçok yer kapatılıyor. İnanılmaz bir ekonomik sıkıntı getirecek. Herkesin borcu harcı var. Herkes zincir ölçüsünde birbirine bağlı. Allah yardımcımız olsun” ifadelerini kullandı.

Çok üzüntülüyüm
Diğer taraftan Eskişehirspor’un bugün içinde bulunduğu ve gelinen noktanın herkes tarafından bilindiğini aktaran Başkan Akgören, “Çok güzel başlayan ikinci yarı, ardından kaybedilen maçlar ve bugün içinde bulunduğumuz duruma baktığımızda, tüm camiamızla birlikte yaşadığımız üzüntü. Benim bile sağlığım bozuldu” dedi.

Başımıza gelmeyen kalmadı
 “Çok sıkıntılıyım. Camiaya ne söyleyebilirim ki” diyen Akgören, “Göreve geldikten sonra yaşadıklarımız biliniyor. Başımıza gelmeyen kalmadı. Çatımız çöktü, şehit haberleri, şimdi virüs. Dünya karantinaya giriyor. Bir kampanya başlattık kıyamet kopmadığı kaldı. Ne yapabiliriz. Allah sonumuzu hayır etsin” ifadelerini kullandı.

Şehir ilgisiz 
Göreve geldikleri günden itibaren şehirden manevi destek gördükleri fakat, maddi anlamda destek göremediklerinin belirtilmesine de cevap veren Akgören, “Şehrin ilgisizliğini anlatacağım. Uzun uzun anlatacağım. Söyleyecek çok şeyimiz var. Şuanda buradan ayaküstü konuşmayacağım. Zamanı gelince anlatacağım” diye konuştu.