×

Eskişehirspor'a yıkım yaşatan 90 dakika!

Eskişehirspor TFF 1. Lig’in 28’inci haftasında Adana Demirspor’a evinde 4-1 yenilerek, son 6 maç öncesi ligde kalma umutlarını mucizelere bıraktı. Siyah-Kırmızılı ekip kaybedilen 3 puanın yanı sıra sarı ve kırmızı kartlar nedeniyle Kıvanç, Cemali, Alperen ve kaleci Ekrem’i Erzurumspor maçında oynatamayacak

Eskişehirspor için ihtimaller azaldı
Eskişehirspor haberi: İkinci devreye iyi bir başlangıç yapan ve oynadığı ilk 4 maçtan 10 puan çıkaran Eskişehirspor, 3-1’lik Menemenspor mağlubiyetinden sonra gerileme sürecine girdi. Peş peşe mağlubiyetler alan Siyah-Kırmızılı takım, 27’nci haftada Osmanlıspor’un konuğu oldu. 90+4’te yediği golle 1 puana razı olan takım, 28’inci hafta maçında Adana Demirspor’a 4-1 kaybederek son 6 hafta öncesi işini mucizelere bıraktı.
 
Bir düzine kart çıktı
Hem ilk yarı hem de ikinci yarı gergin bir atmosferde geçen Adana Demirspor maçında hakem Bülent Birincioğlu tam 10 kez sarı kartına, 2 kez ise kırmızı kartına başvurdu. Eskişehirspor’da Ekrem Kılıçarslan, Mehmet Feyzi Yıldırım, Kıvanç Karakaş, Erdal Akdarı ve Cemali Sertel kart gördü. Kaptan Kıvanç ikinci sarıdan atıldı. Adana Demirspor’da ise Tarık Çamdal, Erkan Zengin ve Hasan Kılıç sarı kartla cezalandırıldı, Erkan Zengin direkt kırmızı kart ile oyundan atıldı.
 
Erzurum maçında yoklar
Siyah-Kırmızılıların Adana Demirspor’a 4-1 yenildiği maçta kart gören Kaptan Kıvanç Karakaş, sol bek Cemali Sertel, kaleci Ekrem Kılıçarslan ve kanat oyuncusu Alperen Kocabaş gördükleri kart sonrası cezalı duruma düştü. Bu dört isim TFF 1. Lig’in 29’uncu haftasında Erzurumspor ile deplasmanda oynanacak maçta forma giyemeyecek. Elinde dar bir kadro olan Teknik Direktör Mustafa Özer, Erzurum maçı öncesi sıkıntılı.