×

Eskişehirspor'a Şampiyonlar Ligi kadrosu!

Eskişehirspor hakkında konuşan AK Parti Tepebaşı Belediyesi Adayı Hasan Tuç, Eskişehirspor'un önce birinci ligde şampiyon olacağını ardında da Şampiyonlar Ligi kadrosunu kuracağını iddia etti.

Siyah Kırmızılı Kulüpte Yönetim boşluğunun yaşandığı dönemde kulübü sahiplenen İcra Kurulu’nda yer alan ve şu an AK Parti Tepebaşı Belediyesi Adayı olan Hasan Tuç, 2-1 kaybedilen Adana Demirspor maçı öncesi ESTV mikrofonlarına konuştu. Tuç, “Eskişehirspor en büyük markamız. Tabiki buraya kadar gelmemiz başarıdır. Zor günler geçirdik. Yönetimde ve icra kurulunda yaptığımız çalışmalarla iyi bir istikamette gidiyoruz. Öncelikle bu ligde şampiyon olmak istiyoruz. Önümüzdeki yılda Şampiyonlar Ligi’nde oynayacak bir kadro yaratacağız. Ekonomisiyle, turizmiyle Eskişehir inşallah hep Şampiyonlar Ligi’nde olacak” ifadelerini kullandı.

Burhan Sakallı da Şampiyonlar Ligi demişti

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı Eskişehirspor hakkında açıklamada bulundu
 
​Sakallı, “Benim belediye başkanlığım dönemimde Eskişehirspor Süper Lige çıkmıştı. Benim belediye Başkanı olduğum bir şehirde Eskişehirspor Süper Ligde oynayan bir takım olur dersem bu hem size hem Eskişehirlilere hem de Eskişehirsporlulara haksızlık olur. Benim belediye başkanı olduğum şehirde hele ki bu takım Anadolu direnişinin temsilcisi ise en az Şampiyonlar Liginde oynayan bir takım haline gelecek.  Benim Büyükşehir Belediye Başkanı olduğum bir şehirde değil Eskişehirspor’un küme düşmesi, Eskişehirspor’un Süper Ligde oynuyor olması bu bizi asla kesmez. Eskişehirspor Şampiyonlar Ligi’nde oynayan bir takım olacak” ifadelerini kullandı.