×

Eskişehirspor'a Pinto'dan şok hamle!

Eskişehirspor’u küme düşürme yetkisine sahip olan Sebastian Pinto’ya ödeme yapılması için dün son gündü. Futbolcu önce kulübe 3 aylık süre verdi, sonra karar değiştirip para istediğini belirtti. Pinto her an Es Es’i küme düşürebilir

Eskişehirspor haberi: Eskişehirspor eski futbolcusu Sebastian Pinto’ya dün bir ödeme yapması gerekiyordu. Ancak Siyah Kırmızılı ekip Pinto’ya ödeme yapamadı. Küme düşürme yetkisini elinde bulunduran Sebastian Pinto kulübe 3 ay daha süre verdi yönetimin iyi niyet çerçevesinde olduğunu belirtti. Ancak, Pinto 2 saat sonra kararını değiştirdi ve para istediğini belirtti. Pinto her an Es Es için küme düşürme yetkisini kullanabilir.
Eskişehirspor yönetimi Pinto’nun önce ödemeyi protokolünü 3 ay ertelendiğini açıkladı. Hatta resmi siteden Siyah Kırmızılı yönetim, “Karşılıklı iyi niyet çerçevesinde eski futbolcumuz Sebastián Pinto ve avukatı ile kulübümüz hakkında açmış oldukları davayı Ağustos ayına kadar erteleme kararında uzlaşmış bulunmaktayız” ifadelerine yer verdi. Daha sonra bu açıklama resmi siteden kaldırıldı.