×

Eskişehirspor'a Mustafa Destici'den destek!

Büyük Birlik Başkanı Mustafa Destici, Gençlerbirliği maçı sonrası ES TV’ye konuştu. Hakemlerin kararlarını eleştiren Destici, Merkez Hakem Kurulu Başkanıyla görüşeceğini söyledi.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Gençlerbirliği maçı sonrası Eskişehirspor’u yemekte misafir etti. Destici, ES TV’ye yaptığı açıklamada, hakemlere tepki göstererek, son üç maçta gösterilen kırmızı kartları eleştirdi.

Eskişehirspor kulübünün transfer tahtasının açılması için özveriyle çalışan Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Eskişehirspor’un Gençlerbirliği ile oynadığı maçı izledi. Maç sonrası Siyah kırmızılı teknik kadro, yönetim ve futbolcuları akşam yemeğinde ağırlayan Destici, ES TV’ye yaptığı açıklamada ise, hakemlere tepki göstererek, şehri birlik ve beraberliğe davet etti.

Destici, yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Hakemler üç haftadır takımımıza kırmız kart gösteriyor. Genç takım olduklarını biliyorlar. Hakemlerin biraz daha koruyucu olması lazım. Bunu sadece Eskişehirspor için değil tüm takımlar için söylüyorum. Türk futbolu acısından can sıkıcı bir olay. Büyük takım oyuncularının yaptığı her türlü edepsizliği, hareketi yaptığı yerde kart çıkaramayan hakemler, buradaki ilk harekette gençlere kırmızı kart çıkartıyor” dedi.

Transfer tahtası konusunda da açıklama yapan Destici, “Eskişehir’in ileri gelenlerine çağrım şudur; Bu takım hepimizin. Şehrin seçilmişleri, önde gelenleri bir araya gelip bu kulübü kurtarmalıyız. Ben elimden gelen çabayı gösteriyorum. Göstermeye de devam edeceğim” dedi.

Eskişehirspor'un lisans krizi

Esjişehirspor'un lisans konusu hakkında da konuşan Destici, “Eskişehir’in ileri gelenlerine çağrım şudur; Bu takım hepimizin. Şehrin seçilmişleri, önde gelenleri bir araya gelip bu kulübü kurtarmalıyız. ben elimden gelen çabayı gösteriyorum. Göstermeye de devam edeceğim” dedi.