×

Eskişehirspor'a kötü haber! Stadyumun durumu görüşüldü...

Eskişehirspor problemlerle boğuşurken, stadyumun da hasar görmesi sonrasında maçların nerede oynanacağı sorusunun yanıtı merakla bekleniyordu

Eskişehirspor son dakika haberi: Eskişehirspor maddi problemlerle boğuşurken, Yeni Atatürk Stadyumu'nun da hasar görmesi sonrasında maçların nerede oynanacağı sorusunun yanıtı merakla bekleniyordu.
Bugün sabah saatlerinde Eskişehir İl Spor Güvenlik Kurulu bir toplantı yaparak Eskişehirspor Adanaspor maçının Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu'nda oynanıp oynayamacağını değerlendirdi. TOKİ'nin raporu doğrultusunda stadyum çatısının risk teşkil ettiği bu sebeple seyircili ya da seyircisiz bir şekilde müsabaka yapılamayacağı kararı oybirliğiyle alındı. Eskişehirspor'un Adanaspor mücadelesini hangi şehir ve stadyumda oynayacağına Eskişehirspor yönetimi yapılan görüşmelerden sonra karar verecek. Bursa, Afyon ve Ankara olasılıkları göz önüne alınsa da, Eskişehirspor'un maçını Bursa'da oynayacağı bilgisi ilk sızan bilgiler arasındaydı, ancak Bursaspor'un buna sıcak bakmadığı için bu ihtimalin de ortadan kalktığı öğrenildi.