×

Eskişehirspor'a hakemden şok sözler!

Eskişehirspor, Bursa deplasmanında ter dökerken, karşılaşma hakemi Mert Güzenge'nin haddini aşan ifadeler kullandığı belirtildi

Eskişehirspor haberi: Eskişehirspor ile Bursaspor arasındaki karşılaşmayı yöneten hakem Mert Güzenge, Eskişehirsporlu futbolcular arasında yaşanan tartışmada haddini aşan ifadeler kullandığı belirtildi. Bedirhan Altunbaş yaptığı açıklamada, “Hakem, ‘Sanki siz çok iyisiniz de bizim yüzümüzden yeniliyorsunuz’ gibi cümleler kurduğunu söyledi.

Yayıncı kuruluşa açıkladı
Maç sonrası yayınca kuruluşa konuşan Bedirhan “Benim arkadaşım bir pozisyona itiraz ediyor. Hakem, ‘Sanki siz çok iyisiniz de bizim yüzümüzden yeniliyorsunuz’ gibi cümleler kurarak bizi bastırmaya çalışıyorlar burada. Son dakika verdiği kararları hepimiz görüyoruz zaten. Tamam en son sırada olabiliriz ama böyle ezilmemizin hiçbir anlamı yok yani. Ben bunu anlamadım. Verdiğimiz mücadeleye hepsine yazık oluyor” dedi.

Dert yandı
21 yaşındaki futbolcu son olarak, “Mücadele ediyoruz, sonuç almak istiyoruz ama böyle yaparak nasıl sonuç alacağımızı biz de bilmiyoruz. Ben sadece bu konu hakkında biraz sitemkarım. Sonuçta elimizden gelen mücadeleleri veriyoruz. Ben Bursaspor’u da tebrik ediyorum. Onlarla bir sıkıntı yaşamadık ama hakem konusunda sitemkarım” ifadelerini kullandı.