×

Eskişehirspor'a çok çirkin sözler...

Eskişehirsporlu futbolculara ‘Teşvik mi aldınız, zaten küme düştünüz, neden böyle oynuyorsunuz’ gibi iftiralar atan Erzurumsporlu futbolcu İbrahim Akdağ’a Kaptan Sezgin Coşkun, “Bizi karalayamazsınız” diyerek tepki gösterdi

Eskişehirspor camiasını çileden çıkarttı!

Eskişehirspor haberi: Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor-Eskişehirspor maçında İbrahim Akdağ’ın Siyah-Kırmızılı futbolculara yönelik çirkin iftiralarına camiadan ve Kaptan Sezgin Coşkun’dan sert tepki geldi. Maç anında İbrahim’in ‘Adana Demirspor'dan teşvik mi aldınız, zaten küme düştünüz, niye böyle mücadele ediyorsunuz’ şeklinde konuşması ve atılan gol sonrası küfürler etmesi, Eskişehirspor taraftarlarını ve Kaptan Sezgin Coşkun'u çileden çıkardı. Kaptan Sezgin, maç sonrası sosyal medya hesabından tepkisini gösterdi.

Eskişehirspor sahaya kazanmak için çıkar!

Kaptan, “Bulunduğumuz pozisyondan dolayı sahada onurumuzla mücadele etmemizi yadırgayan, ya da ne gerek var diyen ve iftira atıp maçın başından sonuna kadar küçümseyip, kendi beceriksizliklerini ve kötülüklerini örtmeye çalışan kişiler umarım layığınızı bulursunuz. Eskişehirspor hangi ligde olursa olsun hangi pozisyonda olursa olsun sahaya kazanmak için çıkar ne başka bir takım için ne de başka bir kişi için. Kendini bilmez bir kaç kişinin ithamıyla ne Eskişehirspor'u ne de bu takımım armasını taşıyan oyuncuları karalayabilirsiniz” dedi.