×

Eskişehirspor'a bir kötü haber daha! Takımdan ayrıldı...

Eskişehirspor transfer yasağı ve futbolcu alacakları ile boğuşurken bir kötü haber daha geldi. Sezon başından Es Es'e imza atan ama lisans çıkartılamayan Tanase de kulübe ihtarname çekti.

Eskişehirspor aynı kötü rüyayı tekrar tekrar görmeye devam ediyor. Futbolcu alacaklarını ödeyemediği için ihtarname üzerine ihtarname gelen kulüp binasına yeni bir ihtarname daha ulaştı. Futbolcu alacaklarını ödeyip transfer yasağını kaldırmadan yeni sezon için transfer yapan Eskişehirspor yönetimi büyük bit hataya imza attı. 

Futbolcu alacakları yüzünden transfer yasağı cezası alan Eskişehirspor, sezon başında imza attırdığı ancak ceza nedeniyle lisans çıkartamadığı futbolcularına da boşu boşuna para ödemek zorunda kaldı. Maddi sıkıntılar içinde boğuşan Eskişehirspor bir de oynatamadığı oyunculara para ödemek zorunda kalınca ekonomik çöküş durdurulamaz hale geldi ve bazı futbolcuların parasının ödenemediği haberleri geldi. Bunlardan biri de Cristian Tanase...

Eskişehirspor’un sezon başında kadrosuna kattığı ancak lisans çıkartamadığı Cristian Tanase takımdan ayrıldı. Alacakları ödenmediği gerekçesiyle kulübe ihtarname çeken Roman futbolcunun ayrılışını Fuat Çapa açıkladı. Çapa, “Tanase takımdan ayrıldı. Annesi rahatsız onun yanına gitti. Alacağı ödenmediği içinde ihtarname çekti. Ama transfer yasağını ortadan kaldırırsak takıma geri dönecek” dedi.