×

Eskişehirspor'a ağır cezalar kapıda!

Eskişehirspor’un eski oyuncuları Ruud Boffin, Sebastian Pinto ve Jeremy Bokila’ya acil ödeme yapılması gerekiyor. 3 oyuncuya yaklaşık 1 milyon euro ödeme yapılmaz ise Es Es’e hem transfer cezası hem de 9 puan silme cezası gelecek.

Eskişehirspor'da eski futbolculara yapılması gereken ödemeler yine başımıza bela oldu. Büyük bir borç yükü altında geçen sezon kümede kalmayı başaran Eskişehirspor, 2019-2020 sezonuna da büyük sıkıntılar içinde başlayacak gibi görünüyor. Siyah Kırmızılı kulüp eski kalecisi Ruud Boffin’e 480 bin euro borçlu. Şu an Antalyaspor’un kalesini koruyan Belçikalı kaleciye ödeme yapılmaz ise 6 puan silme cezası gelecek. Boffin ile seçilecek olan yeni yönetimin yapılandırma yoluna gitmesi bekleniyor.

Eskişehirspor'da bitmeyen çile... 

Mesut Hoşcan döneminde futbolculuk kariyerini sonlandırmaya hazırlanırken Es Es’ten ciddi bir teklif alan Sebastian Pinto’ya ise kulübün 540 bin euro borcu bulunuyor. Eğer Siyah Kırmızılı ekip haziranın ilk haftasına kadar Şilili oyuncuya ödeme yapmaz ise kulübe 3 puan silme cezası gelecek. Ayrıca Bokila’nın ise yetiştiği iki kulübe Es Es’in ödeme yapması gerekiyor. Bu ödeme yapılmaz ise Şimşekler transfer cezası alacak