×

Eskişehirspor'a 9 ay sonra moral oldu!

Eskişehirspor Perşembe günü kupada Cizrespor’u mağlup ederek 9 ay sonra galibiyet yüzü gördü. Şimdi bu başarıyı lige taşımak istiyor. Siyah Kırmızılı ekip yarın oynayacağı maçtan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.

Eskişehirspor haberleri

Eskişehirspor, Ziraat Türkiye Kupası 3’üncü turda eşleştiği Cizrespor’u 2-0 geriye düştüğü maçta 3-2 mağlup ederek adını 4’üncü tura yazdırmıştı. Siyah Kırmızılı takım 9 aylık galibiyet hasretini bu maçla son vermiş oldu. Eskişehirspor bu başarısını lige taşımak istiyor. Kırmızı Şimşekler yarın sahasında ligin dişli ekiplerinden Keçiörengücü’nü ağırlayacak. Es Es rakibini yenerek çıkış yakalamayı hedefliyor.

Var takımına inanıyor
Cizrespor maçı sonrası açıklamalarda bulunan Teknik Direktör İlhan Var amaçlarının Keçiörengücü maçını da kazanmak olduğunu söyledi. Var, “Cizre maçını kayıpsız atlattık. İkinci yarı iyi bir performans sergiledik. Şimdi önümüzde final niteliğinde bir maçımız var. İnşallah Keçiörengücü’nü sahamızda yeneceğiz ve milli araya moralli gireceğiz” ifadelerine yer verdi. Var ekibine zorlu maç öncesi oldukça güveniyor.