×

Eskişehirspor "son kozunu" oynuyor!

Başkan adayı çıkmadığı için kongresi ertelenen Eskişehirspor’da divan kurulu üyesi Fatih Baturaygil son kozun oynanacağını söyledi. Baturaygil, “Yönetim oluşmuyor, imza almakta sıkıntı yaşıyoruz. Kongreyi erteleyip hafta için görüşmelerimizi yapacağız. Artık son kozumuzu oynuyoruz” dedi

Eskişehirspor'da kriz devam ediyor
Eskişehirspor’da 1 aydır başkanlık krizi yaşanıyor. Büyük bir borç içinde olan ve transfer yasağı bulunan Siyah Kırmızılı kulübe başkan adayı çıkmıyor. Yönetim listesi oluşturmada oldukça zorlanan divan kurulu transfer yasağını kaldırmak için de bir hayli yoğun mesai harcıyor. Ancak kalan 26 dosyada sıkıntılar yaşayan divan kurulu mutlu sona ulaşamadığı için yönetim oluşması da böylelikle zora girmiş oldu.

Yönetim oluşmuyor
Divan kurulu üyesi Fatih Baturaygil transfer yasağı konusunda camiayı bilgilendirirken artık son kozun oynanacağını söyledi. Baturaygil, “Ne yazık ki imza almada sıkıntı yaşıyoruz. Böyle olunca da transfer yasağını kaldırmıyoruz ve yönetim oluşmuyor. Artık kongreyi erteleyip, hafta içi görüşmelerimizi yapacağız ve son kozumuzu oynayacağız. İstanbul’a gidip görüşmeler yapacağım. Kulübümüzü bu durumdan kurtarmak için var gücümüzle mücadele edeceğiz” dedi.