×

Eskişehirpor'un elinden boşuna kaçtı!

Eskişehirspor’un altyapısında yetişen Gökhan Siverek transfer yasağının olmasına rağmen takımdan gönderildi. Hiçbir dönemde şans bulamayan Gökhan belki de şu transfer yasağı döneminde takımın birinci kalecisi olarak görev yapacaktı.

Eskişehirspor haberleri

KULÜBÜ NE HALE GETİRDİLER!

Sözleşme uzatılmadı

Eskişehirspor’un elinden kaçan en önemli isimlerden birisi kuşkusuz Gökhan Siverek’ti. Süper Lig’den düştükten sonra Siyah Kırmızılı ekipten 2018 yılında gönderilen Gökhan ile sözleşme imzalanmadı. Halil Ünal döneminde Sportif Direktör İzzet Erdoğan ile sıkıntı yaşayan Gökhan, Siyah Kırmızılı kulüpten sözleşme uzatma teklifi uzun süre bekledi ancak teklif gelmeyince Düzcespor’a gitti.

147 bin lira alacağı var
Her zaman günü kurtarmayı düşünen bir kulüp olarak yönetilen Eskişehirspor, son 2 sezondur kaleci konusunda sürekli sorunlar yaşadı. Gökhan Siverek gibi deneyimli bir kaleciyi elinden kaçıran Siyah Kırmızılı kulüp, 28 yaşındaki kaleciye 147 bin lira borçlu. Gökhan, 2018 yılında açılmayan transfer yasağında ‘Koşa koşa gelirim’ demesine rağmen hiçbir yönetici filebekçiyle görüşmedi.