×

Eskişehirliler soruyor; Bize ne oldu?

Eskişehir'de geçtiğimi gün otogardaki kavgayı ayırmak isteyen şahıs bıçaklanarak öldürülmüştü. Yine Eskişehir'de, bir şahıs kavgayı ayırmak isterken bacağından bıçaklandı.

Eskişehir'de üst üste yaşanan kavga ayırma sırasında yaşanan bıçaklama olayı "Bize ne oldu?" diye sormamıza neden oluyor. Eskişehir'de, bir otobüs firması görevlisi ile yolcular arasında yaşanan kavgayı ayırmak isteyen bir başka firmanın görevlisi Vahit Ayrım, göğsünden aldığı bıçak darbesiyle hayatını kaybetmişti. Bu olayın acısı dinmeden dün akşam benzer bir olay daha yaşandı. Gördüğü bir kavgayı iyi niyetle ayırmak isteyen şahıs bacağından bıçaklandı.

Eskişehir'de meydana gelen olay 71 Evler Mahallesi Çevre Yolu Meydanındaki Terzievler Üst Geçidi yanında yaşandı. Dün akşam saat 17.00 sıralarında O.K. (19), iki erkek şahsın kavga ettiğini görerek kavgayı ayırmak için aralarına girdi. Bu esnada şahıslardan biri kendisine hakaret edince, şahsın çenesine yumruk attı. Yaşanan kavga üzerine üzerine şahıslar, O.K.'yı darp edip sağ bacağının baldır tarafından bıçakladı. Öte yandan polis ekipleri, olayla ilgili çalışma başlatırken, olayın şüphelisi olduğu iddia edilen F.M. isimli şahıs aranıyor.

Eskişehir otogarında korkunç cinayet!