×

Eskişehir Valiliği'nden önemli duyuru: O alanlarda...

Eskişehir Valiliği, Eskişehir'de düzenlenecek gösteri yürüyüşleri ve açık hava toplantı yer ve güzergahlarının yeniden belirlediğini açıkladı.

Eskişehir haberi:

Eskişehir Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre Eskişehir'de yapılacak gösteri yürüyüşleri ve açık hava toplantı yer ve güzergahları şu şekilde:
  • Gösteri Yürüyüşü Güzergahı 
Toplanma Alanı: Seylap Caddesinin Üniversite Caddesi ile kesiştiği yer, Seylap Caddesi üzeri.

Yürüyüş Güzergahı: Seylap Caddesini takip ederek Sıhhiye Meydanına intikal.

Dağılma Alanı: Sıhhiye Meydanı
  • Gösteri Yürüyüşü Güzergahı 
Toplanma Alanı: Cumhuriye Mahallesi Kaptanbaba, Paşa Sokakları ile Güllük Mahallesi Emek ve Bereket Sokakları arasında Zübeyde Hanım Caddesi üzeri.

Yürüyüş Güzergahı: Zübeyde Hanım Caddesi güzergahı kullanılarak Gazi Yakup Satar Caddesinde bulunan Cumhuriyet Meydanına intikal. 

Dağılma Alanı: Cumhuriyet Meydanı
  • Gösteri Yürüyüşü Güzergahı 
Toplanma Alanı: Akarbaşı Mahallesi, Emeksiz ve Onurel Sokakları arası, Atatürk Bulvarı üzeri.

Yürüyüş Güzergahı: Atatürk Bulvarı güzergahından Kemal Zeytinoğlu Caddesi üzerinde bulunan Odunpazarı Meydanına intikal. 

Dağılma Alanı: Odunpazarı Meydanı
  • Gösteri Yürüyüşü Güzergahı 
Toplanma Alanı: Ömerağa Mahallesi Zübeyde Hanım ve Turgut Reis Caddeleri, Güllük Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi ile Çamlıca Sokak arasında Sakarya 2 Caddesi üzeri.

Yürüyüş Güzergahı: Sakarya 2 Caddesi güzergahından Sıhhiye Meydanına intikal. 

Dağılma Alanı: Sıhhiye Meydanı
  • Açık Hava Toplantı Alanı
Paşa Mahallesi, Hacı Ebe, Pazaroğlu, Koca Müftük, Ortaç, Erler, Fırın, Acıçeşme ve Çengelçeşme Sokakları arasında kalan Kemal Zeytinoğlu Caddesi üzerindeki Odunpazarı Meydanıdır.
  • Açık Hava Toplantı Alanı
Bahçelievler, Güllük, Fatih ve Tunalı mahalleleri, Sakarya 2 Caddesi, Şafaklar Sokak, Seylap Caddesi, Prof. Dr. Orhan Oğuz Caddesi, Nizam Sokak ve Gaffar Okkan Caddesi arasında kalan Sıhhiye Meydanı.
  • Açık Hava Toplantı Alanı
Şarhöyük Mahallesi, Gazi Yakup Satar Caddesi ve Hatboyu2 Caddesi ile Yumrukaya Sokak ve Büyükpark arasında bulunan Cumhuriyet Meydanıdır.