×

Eskişehir’de yüzde 30’un üzerindeyiz

İYİ Parti İl Başkanı Arslan Kabukçuoğlu, “Bize muazzam bir teveccüh var. Eskişehir’de kesinlikle yüzde 30’un üzerindeyiz” dedi.

Kabukçuoğlu, ES TV’deydi. Murat Taşkın ve Cihan Yıldırım’ın konuğu olan Kabukçuoğlu, Genel Başkan Meral Akşener’in açıkladığı anket sonuçlarını paylaştı. Kabukçuoğlu, şöyle konuştu: “Geçen hafta Ankara’da yapılan il başkanları toplantısına katıldım. O toplantıda genel başkanımız düzenli olarak Gezici şirketine anketler yaptırdığını söyledi. Oyumuzun yüzde 22 civarında olduğunu da söyledi. Genel başkan yardımcılarımızdan birisi de ayrıca başka bir şirkete anket yaptırmış. Orada da yüzde 18-20 civarında bir oy çıkmış. Bize muazzam bir teveccüh var. Eskişehir’de kesinlikle yüzde 30’un üzerindeyiz. Çünkü Eskişehir uygar bir şehir, aydın bir şehir. Trendimiz çok iyi.”

Kabukçuoğlu, ittifak çalışmaları için de “Genel Başkanımız ‘bir ittifak kurulacaksa bunu milletvekili seçimlerinde kurabiliriz’ dedi. Burada da bize en yakın olarak Saadet Partisi gözüküyor dedi. Sayın Karamollaoğlu’nun karakterini, davranışını son derece müspet görüyor. Ve güvenilir bir insan olarak görüyor. Yüzde 60 ihtimalle Saadet Partisi ile ittifak kuracağız” diye konuştu.