×

Eskişehir'de yardım çığlığı: Ödeyemiyorum!

Eskişehir'de kaymakamlık ve valilikten aldığı yardımlarla geçinmeye çalışan 65 yaşındaki Halil Telli, 800 lira doğalgaz, 240 lira da elektrik faturası geldiği için faturalarını ödeyemediğini söyledi

Eskişehir'de kaymakamlık ve valilikten aldığı yardımlarla geçinmeye çalışan 65 yaşındaki Halil Telli, 800 lira doğalgaz, 240 lira da elektrik faturası geldiği için faturalarını ödeyemediğini söyledi. Hamamyolu esnafının desteğiyle ayakta durduğunu anlatan Telli, yetkililerden faturaları için destek istedi.
Emek Mahallesi’nde yaşayan 65 yaşındaki Halil Telli, üç ayda bir kaymakamlıktan altı ayda bir de valilikten aldığı yardımla geçinmeye çalıştığını söyledi. Her gün Hamamyolu Caddesi’nde bulunan Çarşı Cami’ne gelen ve cami hocası ile birlikte esnafın desteğiyle hayat mücadelesi verdiğini anlatan Telli, ev sahibinin şu an kendisinden kira almadığını fakat faturalar konusunda sıkıntı yaşadığını ifade etti. Halil Telli, gelen yüksek faturaları ödeyemediklerini, bu konuda yetkililerden destek istediğini belirtti.