×

Eskişehir'de pes dedirten işgal!

Eskişehir sokağa çıkma yasaklarını fırsat bilen araç sürücülerinin neden olduğu olumsuzluklar vatandaşların haklı tepkilerine neden oluyor

Eskişehir'de sokağa çıkma yasakları boyunca sokağa çıkma izinleri olan araç sürücülerinin duyarsız davranışı nedeniyle cadde ve sokaklarda gelişi güzel parklar, alış veriş ihtiyacını karşılamaya çıkan Eskişehirlilere de geçit vermiyor.
İstikbal Gazetesi'nin haberine göre, ana caddeleri park yeri haline getiren sürücüler, kent içi toplu taşıma araçlarının duraklarını da işgal ederek park yeri haline getirdi. Şehrin çeşitli semtlerinde yer alan otobüs duraklarına bırakılan ve uzun süre alınmayan araçlar yüzünden mağdur edildiklerini belirten vatandaşlar “Bırakın cadde ve sokak kenarlarını artık otobüs durakları bile işgal altında. Belediye otobüslerinin geçtiği caddelerde yapınla parklar yüzünden gideceğimiz yere zamanında ulaşamıyoruz.” diye dert yandılar. Vatandaşlar belediye otobüs duraklarında gerekli denetimlerin yapılması gerektiğini de belirterek sorumlulara da denetim görevini hatırlattı.