×

Eskişehir'de o rakamlarda büyük düşüş! Büyükerşen duyurdu...

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen koronavirüs salgını nedeniyle yapılan uyarıları titizlikle dikkate alan Eskişehir halkına teşekkür etti.

Eskişehir haberleri...

Koronavirüs salgının Türkiye'de de hızla yayılması ile birlikte halk dışarı çıkılmaması konusunda sıklıkla uyarılıyor. Eskişehir halkı ise bu uyarıları dikkate alarak evde kalmaya özen gösteriyor.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımla Eskişehir halkının toplu taşıma kullanma oranlarındaki düşüklük sebebiyle bir teşekkür paylaşımı yaptı. Büyükerşen paylaşımında "Koronavirüs salgınının ülkemizde saptanmasıyla birlikte toplu taşıma araçlarımızdaki yolcu sayılarımız büyük oranda düştü. #EvdeKal çağrılarımıza uyan ve zorunda olmadıkça dışarı çıkmayan duyarlı hemşehrilerime yürekten teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Büyükerşen teşekkür paylaşımı ile birlikte Eskişehir'de toplu taşıma kullanma oranlarını gösteren bir tablo da paylaştı.

Bu tabloya göre oranlar şu şekilde;



Büyükerşen ayrıca, "Başta kamu görevlilerimiz olmak üzere çalışmak zorunda olan ve toplu taşımayı kullanan Eskişehirlilerden ricam; lütfen araçlarımızaki el dezenfektanlarını kullanın ve araç içinde sosyal mesafeye dikkat edin. Bu zorlu süreci birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde atlatacağımıza inanıyorum. Lütfen sakin olun ve sevdikleriniz için kişisel sorumluluklarınızı özenle yerine getiriniz." ifadelrine de yer verdi.