×

Eskişehir'de mide bulandıran manzara

Eskişehirlilerin uğrak yerlerinden olan Regülatör Piknik Alanı’nda yaşanan kötü manzara vatandaşların tepkisini çekiyor. Bölgede bulunan kanalın içler acısı hali “DSİ, bu pisliği görmüyor mu?” sorusunu gündeme taşıyor.

Eskişehir haberleri

Vatandaşların pek çok kez ilgili yerlere şikayet etmelerine rağmen çözüm bulunamayan Regülatör’deki sulama kanalı, çevresine çirkinlik saçmaya devam ediyor.

İstikbal'in haberine göre, bölgenin doğal güzelliği nedeniyle sıkça bu bölgeye spor ve piknik yapmaya geldiklerini anlatan Eskişehirliler; “Sabahları yürümek, günün belirli bölümlerinde dinlenmek veyahut ailelerimizle piknik için buraya geliyoruz. Ancak kanaldan yayılan koku yüzünden tüm keyfimiz hemen kaçıyor. Belediyeyi bunun için aradık ancak sorumluluğun DSİ’de olduğunu söylediler. DSİ’yi aramamıza rağmen de herhangi bir sonuç alamadık. Acaba DSİ’de bizim gibi bu çöp dolu kanalı görüyor mu? Görüyorsa, bu kanalın etrafa çirkin görüntü, pislik ve en önemlisi mikrop saçmasına daha ne kadar müsaade edecekler? Şehrin en güzel yerlerinden birisi olan Regülatör’ün bu haliyle durmasına gönülleri razı mı?” diye soruyorlar.