×

Eskişehir'de kazı engeli! Sokaklar günlerdir kapalı...

Eskibağlar Mahallesi'nde Tepebaşı Belediyesi tarafından gerçekleştirilen asfalt ve kaldırım çalışmaları hakkında açıklama yapan AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu, "Eğer istenilseydi burası kapanma sürecinde çok rahat bir şekilde yapılırdı" dedi.

AK Parti Tepebaşı İlçe Teşkilatı, Eskibağlar Mahallesi'nde Tepebaşı Belediyesi tarafından gerçekleştirilen asfalt ve kaldırım çalışmaları hakkında açıklama yaptı. Zamansız kaldırım ve yol çalışması yapıldığına dikkat çeken Çizmelioğlu, "Esnafımız bir yılı aşkın süre boyunca İşletmelerini kapalı tutmak zorunda kaldılar, geçim zorluklarına göğüs gerdiler. Son alınan kararlarla birlikte, yeni normalleşme ile eski günlerine geri dönmeyi, açılan bu arayı biran evvel kapatmak için kepenklerini açtılar. Esnaf kardeşlerimiz tam işleri yoluna sokacaklarken bu sefer Belediyenin kazı çalışmaları engeline takıldılar. Eğer istenilseydi burası kapanma sürecinde çok rahat bir şekilde yapılırdı.
Madem bu yolları, kaldırımları yenileyecektiniz tam kapanma olduğu günlerde neredeydiniz?" diye konuştu.

İNTERNET VE SU YOK
Çalışma yapılan sokaklarda internet ve su sıkıntısı olduğunu ifade eden Çizmelioğlu, "Yapılan bu zamansız çalışma bu bölge esnafına yapılmış en büyük haksızlıktır. Hadi bu çalışmaya başladınız, sokakları günlerdir kapalı tutmak yerine biran evvel tamamlamayı neden düşünmüyorsunuz? Bu başlattığınız zamansız çalışmayı bir an evvel tamamlamalısınız. Bu çevrenin iş hacmini daha fazla sekteye uğratmamalısınız" şeklinde konuştu.