×

Eskişehir'de çifte elektrik faturası şoku!

Demokrat Parti İl Başkanı Hüseyin Özcan haftalık Pazar toplantısında ülke gündemini değerlendirirken, Eskişehir'de aynı ay içerisinde vatandaşa çift elektrik fatura gönderilmesini de eleştirdi

Eskişehir'de Demokrat parti olağan Pazar toplantısını gerçekleştirdi. Demokrat Parti İl Başkanı Hüseyin Özcan dezenformasyon yasasıyla ilgili, “Bu yasayla birlikte artık birtakım şeyleri söylerken dikkatli olmak zorundayız ama biz asla korkmayacağız, bir gün çıkardıkları bu yasa onlara da lazım olacak diye düşünüyorum” dedi.

Eskişehir'de çifte fatura şoku!

Özcan, “Doğalgazlarımızı yakmaya başladık, tabi doğalgaz yanınca elektrik faturalarımız artmaya başladı. Sizlere Eskişehir Kurtuluş Mahallesi’nde yaşayan arkadaşlarımızın gönderdiği bir bilgiyi paylaşmak istiyorum. İnsanların evine 3 Ekim tarihli elektrik faturaları geldi. 3 Ekim 2022 son ödeme tarihli, yine Ekim ayında 31 Ekim 2022 ödenecek ikinci bir elektrik faturası geldi. Bu devlet bu vatandaşa 2 kere maaş veriyor da bizim mi haberimiz yok? Bir ay içinde neden 2 kere elektrik faturası gönderiliyor? Aynı ay içinde iki kere fatura almak zaten kıt kanaat geçinen insanlara darbe vurmaktır. Bir an önce OEDAŞ, Zorlu Enerji sorumlusu her kimse bu işinde peşini bırakmayacağımızı, yetkililerden de bir açıklama beklediğimizi buradan ifade etmek isterim” ifadelerini kullandı.